Preliminariile EURO 2020 la fotbal

Meciul cu Norvegia, decisiv pentru România. 30.000 de copii, în tribunele Arenei Naționale

165
Meciul cu Norvegia, decisiv pentru România. 30.000 de copii, în tribunele Arenei Naționale - meci-1571084270.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de fotbal a României va înfrunta, în această seară, un adversar foarte dificil în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Pe Arena Națională vine Norvegia, formație care se află pe locul 4 în clasament, cu 10 puncte, la trei "lungimi" sub tricolori. 
Echipa antrenată de Cosmin Contra a bifat o victorie în Insulele Feroe, scor 3-0, însă meciul nu a fost chiar atât de ușor precum o arată scorul final. 


Un aspect foarte important este accidentarea fundașului central Vlad Chiricheș, cel care nu a rezistat decât 36 de minute în partida cu nordicii, acesta acuzând probleme mari la coapsa stângă. Pentru a suplini absența lui Chiricheș, selecționerul român l-a chemat de urgență la lot pe fundașul Iulian Cristea, de la FCSB. 
După sancțiunea impusă de UEFA, în tribunele Arenei Naționale vor lua loc doar copii cu vârsta de maximum 14 ani, dar, chiar și așa, tricolorii vor fi încurajați de aproximativ 30.000 de copii, cifră record în ceea ce privește asistența la o partidă internațională. 


Cu o eventuală victorie în fața Norvegiei, România ar face 16 puncte și, în cazul unui eșec al Suediei în fața Spaniei, ar trece pe poziția a doua în clasamentul Grupei F. 


Echipa probabilă pe care Cosmin Contra o va trimite în teren la partida cu Norvegia este următoarea: Tătărușanu, Benzar, Nedelcearu, Ad. Rus (Toșca), Bancu, R. Marin, Bordeianu, Deac, Stanciu, Mitriță, Pușcaș. 


Partida România - Norvegia se va disputa, deseară, de la ora 21.45, fiind transmisă în direct la PRO TV. 
Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Scoția, care îl va avea la centru pe Bobby Madden. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4975 secunde