Meci interzis cardiacilor. Cum s-a terminat partida dintre România și Muntenegru de la CM de handbal

178
Meci interzis cardiacilor. Cum s-a terminat partida dintre România și Muntenegru de la CM de handbal - meci-1575448448.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională feminină de handbal a României a pierdut cea de-a patra partidă disputată în această dimineață la Campionatul Mondial din Japonia.


Fetele antrenate de Thomas Ryde au dat piept cu selecționata din Muntenegru, o formație redutabilă care are în componența lotului multe jucătoare valoroase care evoluează an de an în Liga Campionilor.


După o primă repriză bună în care "tricoorele" au intrat la cabine cu un avantaj minim, scor 12-11, partea a doua a început la fel de bine pentru România.


Aruncările spectaculoase ale Cristinei Neagu și paradele de zile mari ale Iuliei Dumanska au făcut ca în minutul 47 România să conducă cu 20-17.


Din acel moment fimul s-a rupt pentru echipa noastră. Muntenegrencele au înscris șapte goluri consecutive și au dus scorul la 24-21 în favoarea lor.


Lipsa de reacție a antrenorului Thomas Ryde a făcut ca meciul să fie câștigat de Muntenegru cu 27-26. 
România se află pe locul 3 în Grupa C a Campionatului Mondial, cu 4 puncte.


În ultimul meci din grupă România va juca împotriva Ungariei, vineri, 6 decembrie. Va fi practic partida decisivă pentru calificarea în grupele principale ale competiției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5717 secunde