Meci important pentru FC Viitorul. La Ovidiu, vine FCSB!

217
Meci important pentru FC Viitorul. La Ovidiu, vine FCSB! - viitorul-1576268118.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul se pregătește pentru un meci foarte important în Liga I. Echipa lui Gheorghe Hagi va primi, duminică, la Ovidiu, vizita celor de la FCSB, formație care se află pe o pantă ascendentă în campionat.


Constănțenii se află pe locul 3 în clasament, cu 35 de puncte, la trei "lungimi" în spatele CFR-ului Cluj și la cinci în spatele liderului Astra Giurgiu. 


"Întotdeauna un meci cu FCSB este important. Au fost mereu partide frumoase între noi și ei. Trebuie să pregătim bine confruntarea. Întâlnim o echipă valoroasă, trebuie să jucăm fotbalul nostru obișnuit și să câștigăm. Un asemenea meci orice jucător și-l dorește. În ultima perioadă, am obținut rezultate bune contra lor. Ne dorim ca și duminică să facem un meci bun și să învingem. Avem un moral foarte bun după victoria de la Voluntari", a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, fotbalistul Sebastian Mladen, de la FC Viitorul. 


Partida dintre FC Viitorul și FCSB se va disputa duminică seară, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.599 secunde