Meci dramatic la Constanța. Farul a învins Steaua și s-a calificat în semifinale

288
1

Articole de la același autor

RCJ Farul a învins Steaua București, ieri, în meciul de baraj pentru semifinalele SuperLigii, scor 17-16. Partida dis-putată pe stadionul "Mihail Naca" a avut o miză mare pentru ambele echipe. După cum au evoluat ostilitățile după prima repriză, deznodământul părea să nu fie unul tocmai fericit pentru constănțeni. Steaua București a intrat motivată în teren și a reușit să marcheze după primele 10 minute, datorită lui Lazăr care a reușit o lovitură de pedeapsă. După ce a ratat o încercare de a înscrie, Vlaicu a reușit în cele din urmă să egaleze, 3-3. Steaua a preluat controlul și cu ajutorul lui Lazăr și a lui Lucaci, oaspeții au încheiat prima repriză cu scorul 3-13. În cea de-a doua parte, steliștii au intrat hotărâți să-și apere ecartul. De cea-laltă parte, marinarii păreau să nu-și revină și, după mai multe tentative nereușite, în minutul 64, constănțenii au reușit să înainteze și  Van Neel a înscris un eseu la centru. De data aceasta, Vlaicu a reușit lovitura și a adus încă două puncte pe tabelă. După care, Lazăr a mai înscris o lovitură de pedeapsă. Scorul era din ce în ce mai strâns și timpul trecea rapid. Cu doar opt minute înainte de terminarea jocului, marinarii au reușit imposibilul. Agi-acai a pătruns în forță și ajutat de Ranuku a marcat cel de-al doilea eseu al gazdelor. Transformarea lui Vlaicu a închis scorul final, 17-16.  Cu această victorie, Farul s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pentru a treia oară pe campioana en-titre RCM Timișoara. Meciul va avea loc săptămâna viitoare, în Banat. 


Antrenorul echipei de la malul mării, Cristian Petre, a declarat după meci: "A fost un final cu emoții. Am văzut luminița de la capătul tunelului. Efortul a fost mare, Steaua are jucători buni, tineri ca și noi, ges-tionați foarte bine. A fost un scor strâns. Miza a fost mare pentru ambele echi-pe, iar presiunea cred că a făcut ca unii jucători să ia decizii individuale și să nu respecte sistemul. Eu îi felicit pe toți pentru acest meci. Următorul obiectiv este câștigarea meciului cu Timișoara", a declarat acesta.


Comentează știrea

costel
5 septembrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5097 secunde