Liga Națională de baschet masculin

Meci de infarct! BC Athletic s-a impus la limită în fața CSM-ului Târgu Jiu

183
Meci de infarct! BC Athletic s-a impus la limită în fața CSM-ului Târgu Jiu - bcathletic-1576436864.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a avut parte de un meci interzis cardiacilor, sâmbătă seară, la Sala Sporturilor. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a primit vizita celor de la CS Municipal Târgu Jiu, într-o partidă precedată de un moment festiv, în cinstea foștilor mari jucători ai CS Farul. 


Formația de la malul mării s-a impus dramatic în fața adversarilor, cu scorul de 68-67, după ce a fost condusă pe aproape toată durata meciului. 


În urma acestei victorii, BC Athletic a acumulat 14 puncte în Grupa B a Ligii Naționale și are patru victorii și șase înfrângeri de la începutul sezonului și până acum. 


"BC Athletic a făcut o repriză secundă senzațională și a revenit în meci după ce era condusă la pauză cu 35-42. La ultima posesie, Kyle Kilgore a înscris printr-un power slam dunk și a pus sigiliul pe victorie cu șase secunde rămase din meci, timp în care gorjenii nu au mai putut înscrie. Mulțumim tuturor celor care au venit alături de noi pentru a onora jucători exponențiali ai Clubului Sportiv Farul și mulțumim tuturor pentru jucăriile donate copiilor prin cei de la United Hands Romania", a transmis conducerea clubului constănțean. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0036 secunde