Martorii lui Iehova au blocat antrenamentele lotului olimpic de gimnastică!

894
Lotul olimpic de gimnastică și-a luat "bagajele", miercuri dimineață, din Sala Polivalentă, unde s-a pregătit în ultima perioadă, și s-a mutat înapoi la Izvorani. Gimnastele s-au antrenat, până alaltăieri, în condiții excepționale la Sala Polivalentă, unde s-a montat și un podium de concurs asemănător cu cel de la Londra, de 1 metru înălțime. Pe acesta, au fost amplasate toate aparatele de gimnastică: bârna, solul, paralelele și calul de la sărituri.
Olimpicele s-au confruntat cu situația de a fi nevoite să se mute, pentru câteva zile, înapoi la Izvorani, unde condițiile pentru pregătirea lor nu sunt tocmai propice pentru anvergura unui asemenea eveniment, ca cel care urmează să se desfășoare, curând, în capitala Angliei.
Cei care le-au "perturbat" antrenamentele gimnastelor sunt Martorii lui Iehova, care au închiriat sala, de vineri până duminică, sub acordul plății unei sume de 7.000 de euro.
Astfel, ca să reia antrenamentele în pas rapid, tot personalul, alături de Belu și Bitang, a început să demonteze aparatele pentru a se muta cât mai repede la Izvorani.
"Nu avem unde să montăm platforma înaltă de concurs la Izvorani, așa că vom lucra ca de obicei", a declarat Octavian Belu.
"Adevărul e că nicăieri în București nu avem o sală în care să putem monta platforma de aproximativ 25x25 de metri pe care să stea aparatele. Doar la Romexpo, dar acolo sunt alte disfuncționalități", a precizat Mariana Bitang.
Până la startul Jocurilor Olimpice de la Londra mai sunt doar 14 zile, iar până la calificările pe echipe, 17.

Comitetul executiv al FRG a aprobat componența loturilor feminin (Cătălina Ponor, Sandra Izbașa, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Diana Chelaru) și masculin (Flavius Koczi, Marius Berbecar, Cristian Bățagă, Ovidiu Buidoso, Vlad Cotună), plus câte o rezervă, Raluca Haidu, respectiv Marian Drăgulescu, care nu vor face însă deplasarea la JO de la Londra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3765 secunde