Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al-Shabab

106
Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al-Shabab - sumi-1558293025.jpg

Articole recomandate

​Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Al-Shabab, se anunță pe pagina de Twitter a clubului.


Deși în ultimele zile antrenorul a vorbit despre prelungirea contractuală, duminică a venit anunțul: "Managementul clubului a decis ca antrenorul român să își încheie contractul cu echipa, de comun acord". 


Coincidență sau nu, anunțul a fost făcut cu câteva minute înainte de începerea meciului dintre FCSB și CFR Cluj. Vicecampioana, prin vocea lui Gigi Becali, anunța că tehnicianul este unul dintre numele care ar putea prelua echipa din vară, după ce va pleca Mihai Teja.


Al Shabab a ratat clasarea pe locul trei în campionatul din Arabia Saudită, care i-ar fi asigurat prezența în Liga Campionilor Asiei, după eșecul din ultima etapă, pe terenul lui Al Hilal, scor 3-2. Totuși, așteptările celor din jurul echipei au fost depășite, iar antrenorul român a avut parte de o surpriză, la finalul sezonului. Poziția lui Șumudică și a conducerii era un clară, că vor merge mai departe și în sezonul următor:


"Am făcut un sezon bun și am terminat pe locul cinci. Sunt mulțumit de echipa mea și de jucători. Mai am un an de contract, îmi doresc să rămân și președintele clubului mi-a oferit prelungirea contractului", declara Marius Șumudică, dar se pare că președintele nu i-a prezentat cum stă cu adevărat situația, iar antrenorul este nevoit acum să își găsească un nou angajament.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3072 secunde