Mândria asociației! Alexandra Bardac, vicecampioană națională la squash

262
Mândria asociației! Alexandra Bardac, vicecampioană națională la squash - mandria-1550527296.jpg

Articole de la același autor

Complexul Infinity din București a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, întrecerile Campionatului Național de squash 2019. Cu toate că o parte din jucătorii de la ACS Squash West Side nu au unde se antrena în Constanța, cu eforturile de rigoare de a se antrena la Călărași sau București, au participat, totuși, la Naționale.

Astfel, la Divizia A masculin, în acest an s-a înregistrat cel mai mic număr de jucători - doar 32 înscriși (o parte fiind accidentați, o parte retrași din activitate). De la ACS Squash West Side, au intrat în arenă numai trei jucători: Răzvan Mihai Țurlea, Horia Naumescu și Alin Averchi.

Iată și rezultatele constănțenilor: Alin Averchi - locul 10, Horia Naumescu - locul 12, Răzvan Țurlea - locul 31.

La Divizia A feminin, din partea ACS Squash West Side a participat doar Alexandra Bardac, mândria asociației, vicecampioană națională!

"Alexandra a pierdut la mare luptă finala, în cinci seturi, în fața mult mai experimentatei Florentina Constantinescu, nimeni alta decât campioana națională en-titre. De remarcat că, în semifinale, sportiva noastră a reușit să se impună în fața eternei rivale Szasz Kincso, tot după un meci de cinci seturi", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side, Ilie Bănică. 


La Divizia C masculin (24 de jucători pe tablou), au participat din partea grupării constănțene doar doi jucători: Costin Pîrvu, clasat pe locul 8, și Radu Colțescu, acesta terminând reuniunea pe poziția a 16-a.

În căutarea unui spațiu pentru terenuri

"Din păcate, pentru sportivii amatori de squash încă nu avem vești privind deschiderea unei noi locații. Suntem în căutarea unui spațiu adecvat și ne dorim să revenim cât mai curând cu noi detalii privind deschiderea unor terenuri de squash", a mai spus vicepreședintele Ilie Bănică. 


Reamintim că, în luna iunie a anului trecut, s-a închis complexul Johnny'S by West Side din incinta VIVO!, care includea și două terenuri de squash. De atunci, jucătorii constănțeni sunt nevoiți să se antreneze în bazele din alte orașe, cele mai apropiate fiind cele din Călărași și București.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3555 secunde