Luptătorii constănțeni se bat pentru podium

132
Luptătorii constănțeni se bat pentru podium - luptatorii-1416591993.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, în perioada 21-23 noiembrie, la București, se va desfășura Cupa României la lupte libere și greco romane, pentru juniori. După cucerirea medaliilor la Campionatele Naționale, luptătorii constănțeni nu puteau lipsi de la această competiție.

De la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", vor participa Ștefan Marin, Cristian Marin și Liviu Costache, la lupte libere și Cristian Stoiecescu și Cătălin Crăciun, la greco romane.

"Plecăm încrezători în forțele proprii. Sperăm la un minim de trei medalii. Toți sportivii noștri au șanse la podium, însă depinde și de adversar și de starea sportivului în acea zi", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ioan Giuglea, care îi pregătește pe sportivii de la LPS, alături de Valentin Dobrin.

Toamna aceasta a fost rodnică și pentru CSS Mangalia, care și-a adăugat la palmares câteva medalii importante. Antrenorul Marian Oancea va concura la Cupa României cu trei sportivi, la lupte libere: Mădălin Pârvulescu, Nicoleta Popa și Simona Tudor.

"Noi sperăm la calificarea pe podium pentru toți trei. Fetele s-au pregătit alături de lotul național, din care fac parte. Mădălin a urmat antrenamentele aici, la Mangalia, întocmai cum i-am indicat. Sperăm să urcăm pe podium, chiar pe cel mai bun loc, dar nimic nu este sigur. În orice caz, avem încrederea că putem face o surpriză plăcută", a spus antrenorul de la CSS Mangalia.

Antrenorii constănțeni se așteaptă la o participare numeroasă, peste 250 de sportivi, și la un nivel ridicat de performanță, având în vedere că vor fi prezente cele mai bune cluburi din țară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4533 secunde