Luptătorii constănțeni, pe podium la Cupa României. Cine sunt laureații

452
Luptătorii constănțeni, pe podium la Cupa României. Cine sunt laureații - sportivii-1573591553.jpg

Articole de la același autor

Luptătorii constănțeni au dominat încă o competiție importantă, desfășurată, în perioada 8-10 noiembrie, la Putna. Este vorba despre Cupa României pentru juniori, eveniment la care orașul de la malul mării a avut reprezentanți din partea Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" și a Clubului Sportiv Farul. 


Luptele feminine au fost dominate de Alexandra Condruț, cea care s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la categoria 65 de kilograme și a cucerit astfel medalia de aur. 


La lupte greco-romane, sportivii de la LPS au continuat seria bună a rezultatelor din competițiile precedente. Astfel, Andrei Savu a cucerit medalia de argint la categoria 60 de kilograme, în timp ce frații Iulian și Ștefan Popa au câștigat o medalia de argint și una de bronz, la categoriile 72 de kilograme, respectiv 67 de kilograme. 
Antrenorul care îi pregătește pe sportivii de la LPS, Ioan Giuglea, este foarte încântat de ce au realizat elevii săi la Putna. 
"Ne-am depășit obiectivul! Când am plecat, ne-am gândit că vom cuceri doar două medalii, însă elevii mei și-au făcut bine treaba. După cum observați, toți cei patru luptători cu care ne-am deplasat la Putna au urcat pe podium. Sunt foarte încântat de evoluția lor", a declarat, pentru "Cuget Liber", maestrul Ioan Giuglea. 


La Cupa României de la Putna au participat și doi sportivi de la CS Farul. Andrei Alexe s-a clasat pe locul 4 la categoria 72 de kilograme, în timp ce Iulian Chelărescu a terminat competiția pe locul 5 la categoria 82 de kilograme. 
Clubul Sportiv Școlar Mangalia a avut un singur reprezentant, Constantin Manea, care a cucerit medalia de bronz la categoria 70 de kilograme. 


Și-ar dori un cantonament la Băile Herculane  
Sezonul competițional s-a încheiat pentru sportivii de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru". Aceștia vor rămâne în vacanță până după perioada sărbătorilor de iarnă, iar apoi ar putea pleca în cantonament. Antrenorul Ioan Giuglea a explicat că, în funcție de ce bani vor fi oferiți de către club, va decide dacă va efectua sau nu cantonamentul. 


"Eu îmi doresc să plecăm în cantonament. Dacă, în decembrie, liceul ne asigură fondurile necesare, vom merge la Băile Herculane. După un an întreg în care și-au rupt coatele, picioarele, copiii aceștia merită să aibă parte de un tratament așa cum se cuvine. La Băile Herculane, am putea folosi apa termală ca tratament pentru refacerea organismului. Pentru un sportiv este foarte important să se refacă, după ce a fost angrenat în competiții dificile", a explicat Ioan Giuglea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6349 secunde