Lucian Bute ratează titlul mondial WBC la supermijlocie, după un meci egal cu Badou Jack

143
Lucian Bute ratează titlul mondial WBC la supermijlocie, după un meci egal cu Badou Jack - bute-1462087426.jpg

Articole recomandate

Boxerul român Lucian Bute a ratat titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, după ce a terminat la egalitate cu suedezul de origine gambiană Badou Jack, campionul en titre, sâmbătă seara (duminică dimineața, în România), într-o gală desfășurată la Washington.


Meciul a fost declarat egal, doi dintre arbitrii-judecători dând un scor de 114-114, în timp ce al treilea l-a văzut învingător pe Jack, cu 117-111. Conform regulamentului, la meci egal campionul își păstrează centura.

Rezultatul a fost contestat imediat în ring atât de Badou Jack, cât și de fostul campion mondial Floyd Mayweather, din a cărui echipă face parte pugilistul suedez.

Badou Jack, campionul en titre, a controlat lupta în cea mai mare parte, în timp ce lui Bute i-a lipsit claritatea în lovituri, nu a reușit să lege serii de lovituri, nu a arătat agresivitatea promisă înainte de meci, obținând un rezultat neașteptat pentru specialiști. Bute a fost campionul mondial IBF al categoriei din 2007 până în 2012 și și-a apărat centura de 9 ori, scrie Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Aprilie 2016
Stire din Sport : Meci important pentru Lucian Bute
Pagina a fost generata in 0.5479 secunde