Liga Națională de baschet masculin "Gladiatorii din Tomis", la primul succes al stagiunii

281
Liga Națională de baschet masculin

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța a învins, sâmbătă, la Sala Sporturilor, pe CS Cuza Sport Brăila, cu scorul de 87-38 (47-21), în cea de-a treia etapă a Ligii Naționale, Grupa B.

Punctele formației constănțene au fost reușite de Alin Andrieș (19), Daniel Mâinea (18), Deondre Ray (15), Miljan Drekalovic (13), Andrei Șerban (6), Adrian Trandafir (4), Sergiu Ursu (4), Samuel Berkelund (4), Andrei Oprean (2) și Georgian Păun (2).

Pentru formația de pe litoral, antrenată de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vlad Mihai, a fost prima victorie în Liga Națională și a fost mai frumoasă deoarece a fost obținută în fața propriilor suporteri.

De asemenea, "Gladiatorii din Tomis" au evoluat și pentru o cauză nobilă, fiind implicați activ în lupta împotriva cancerului.

În următoarea etapă, BC Athletic va întâlni liderul CSO Voluntari, la Sala Sporturilor, sâmbătă, 3 noiembrie. Ocazie perfectă pentru BC Athletic de a-și lua revanșa, după ce, în primul duel dintre cele două formații, din acest an, din Capitală, CSO Voluntari s-a impus cu scorul de 95-68.

v v v

Consiliul Director al Federației Române de Baschet a decis să depuncteze mai multe echipe din ligile naționale, ca urmare a solicitării BC Athletic Constanța, susținut și de celelalte cluburi ce și-au îndeplinit criteriul numărului minim de turnee jucate la baschet 3x3.

Astfel, formațiile masculine CSM Mediaș și CS Agronomia București, dar și campioana din baschetul feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe, vor fi penalizate cu câte două puncte.

Interesant este faptul că, în regulament, neparticiparea la minimum patru turnee de baschet 3x3 se sancționează cu depunctare cu cinci puncte. Oficialii federației nu au oferit, încă, nicio informație privind această "modificare" de ultim moment.

De asemenea, CS Dinamo Știința va fi și ea depunctată, deoarece funcționează pe CIS-ul celor de la Dinamo. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Sport : "Gladiatori" cu suflet mare
Pagina a fost generata in 1.3007 secunde