Liga 1: Fanii lui Dinamo i-au atacat pe jucători după înfrângerea cu Chindia Târgoviște

115
Liga 1: Fanii lui Dinamo i-au atacat pe jucători după înfrângerea cu Chindia Târgoviște - suporteri-1566027412.jpg

Articole recomandate

După înfrângerea cu Chindia, suporterii lui Dinamo au atacat autocarul echipei. Circa 50 de suporteri au oprit autocarul în apropiere de Balotești și au spart câteva geamuri cu pietre. Speriați, jucătorii și staff-ul s-au refugiat la baza de la Săftica.


În jurul orei 23:30, clubul a cerut intervenția Jandarmeriei, iar o dubă și-a făcut apariția la Săftica. Oficialii clubuli au refuzat să vorbească despre cele întâmplate. Suporterii le-au cerut socoteală jucătorilor și la finalul jocului, în zona vestiarelor. Dan Nistor a încercat să discute cu ei, dar fără succes.


Fanii lui Dinamo au pătruns din nou pe stadionul unei adversare din Liga I, în ciuda suspendării primite din partea Comisiei de Disciplină a FRF, iar scandalul nu a întârziat să apară. 


Suporterii dinamoviștilor, care nu au avut nici la acest meci însemnele clubului pentru a putea intra pe stadion, și-au făcut apariția cu puțin timp înaintea fluierului de start și s-au poziționat la tribuna a doua a Stadionului "Ilie Oană", la o foarte mică distanță de cei ai Chindiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.806 secunde