Laurențiu Toma, felicitat de colegi

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 30 Iunie 2020 109
Chiar dacă și-a încheiat cariera de jucător, Laurențiu Toma rămâne același om iubit de suporterii handbalului constănțean, dar și de sportivii și de staff-ul tehnic al HCDS.

În ziua în care a împlinit 39 de ani, Laurențiu Toma a avut parte de o surpriză din partea colegilor săi, care i-au scris câteva cuvinte frumoase pe pagina oficială de facebook a grupării constănțene.

„A atras privirile marilor forțe din Europa cu golurile lui incredibile de pe extremă, a adus nenumărate trofee la Constanța și și-a dedicat întreaga carieră de jucător clubului pe care îl iubește din toată inima. A scris istorie pentru echipa noastră și pentru echipa națională și nimeni nu poate contesta că este unul dintre cei mai buni jucători din istoria handbalului românesc.

Chiar dacă s-a retras acum un sezon, Tomiță este în continuare aici, cu același devotament și aceeași pasiune. Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus și îți dorim să fii sănătos și să ai parte de mari performanțe și din postura actuală”, au fost cuvintele oficialilor HCDS. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei