La orizont, Cupa Bright OCH la tenis. "Cel mai bun să câștige!"

277
La orizont, Cupa Bright OCH la tenis.

Articole de la același autor

Tenis Club Bright se pregătește să organizeze un nou turneu de anvergură. În perioada 31 august - 3 septembrie, la cocheta bază se va desfășura Cupa Bright OCH, eveniment destinat jucătorilor Under 18, Under 14, Under 12 și Under 10. 


Pe tablourile de concurs, vor fi și băieți și fete, care se vor lupta pentru cucerirea trofeului. 
Fiecare loc 1 din turneu va fi recompensat cu câte un voucher în valoare de 300 de lei, care constă în echipamente sportive. Locul 2 va fi premiat cu 200 de lei, în timp ce locurile 3 și 4, cu câte 100 de lei. 


Aproximativ 130 de participanți se vor lupta pentru glorie pe terenurile bazei Tenis Club Bright. 
Clubul constănțean va avea mai mulți sportivi în concurs. Andreea Soare și Carmen Hera vor încerca să ajungă în fazele finale ale turneului și să își adjudece trofeul. Carmen Hera are un moral bun după ce, la competiția organizată anterior de Tenis Club Bright, a câștigat medalia de argint. 


Pe tabloul masculin, cei de la Tenis Club Bright vor miza pe Luca Preda, un tânăr tenismen de perspectivă care ori de câte ori are ocazia face meciuri foarte bune. 
Turneul este organizat sub egida Federației Române de Tenis, însă costurile totale sunt suportate de cei de la Bright. 
"Vor fi copii foarte mulți, care vor da totul pentru a câștiga. Mă aștept ca fiecare dintre ei să își etaleze cel mai bun tenis pe care l-a învățat și să ridice valoarea turneului. Cel mai bun să câștige!", a declarat directorul turneului, Mihai Ochiuleț. 


XXX 
În timpul turneului, concurenții beneficiază de vitaminizare, produse energizante și vor fi supravegheați în permanență de preparatori fizici și psiholog sportiv. 


Refacerea este foarte importantă pentru jucători, mai ales că aceștia dispută mai multe meciuri în interval de câteva zile. Astfel, Tenis Club Bright le pune la dispoziție sală de forță și sală de fitness, în care aceștia își pot petrece timpul atunci când nu se află pe terenul de tenis. 


Ca la fiecare competiție organizată până acum, și de această dată va exista un arbitru principal, care va încerca să supravegheze ce se întâmplă pe toate cele patru terenuri ale bazei. 


Pe lângă terenurile de joc puse la dispoziție, mai există și alte două terenuri de antrenament, acolo unde sportivii pot exersa loviturile în liniște, fără să fie deranjați. 


Cupa Bright OCH este cel de-al treilea turneu important organizat în acest an la Tenis Club Bright, după Turneul european Under 14 de categorie a doua și calificările Campionatului European de Tenis individual de vară Under 16. 
Cupa Bright OCH este un turneu de primă categorie, la care participă cei mai buni sportivi din țară care au drept de joc la vârstele lor după cum indică regulamentul competiției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.292 secunde