Fostul arbitru de box Suat Ibraim:

"La Constanța, a existat o solidaritate între sportivi, care, astăzi, s-a pierdut!"

160

Articole de la același autor

Fin observator al sportului constănțean, pe care l-a slujit o viață întreagă, fostul mare arbitru de box Suat Ibraim a sesizat un aspect important și trist deopotrivă: lipsa de interes a publicului pentru competițiile sportive actuale. 


"Lumea nu mai vine în tribune. Văd meciuri de handbal, de baschet, chiar de tenis, în Cupa Davis, care se desfășoară cu foarte puțini spectatori. Iar mulți dintre ei parcă sunt strânși cu arcanul, fiind preocupați mai mult de telefoane decât de disputa din teren. Despre fotbal, rugby sau volei, nici nu mai vorbesc, pentru că ștacheta performanței a scăzut dramatic. 


Dar să știți că nu a fost mereu așa și lumea nu trebuie să uite cum se derulau evenimentele sportive de acum 30-40 de ani: cu tribunele pline! Era și o solidaritate între noi, sportivii, eram nelipsiți de la meciuri, indiferent de disciplina pe care o practicam. Apoi, era o mândrie să fii sportiv, te vedeau vecinii din cartier, rudele, prietenii. Astăzi, această solidaritate s-a pierdut, iar în echipe sunt mulți străini, oameni care au venit la Constanța doar pentru salariu. 


Sper să mai trăiesc să văd o gală de box cu tribune arhipline", a declarat, pentru "Cuget Liber", Suat Ibraim. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2979 secunde