Dinamo - HCDS, meciul 2 al finalei LN de handbal masculin

"La București, ne va aștepta iadul pe pământ!"

265

Articole de la același autor

Chiar dacă a pierdut (26-33), acasă, prima manșă a finalei cu Dinamo, HC Dobrogea Sud nu a depus armele și speră în continuare la titlul național. Șanse există, iar echipa constănțeană anunță că va lupta pentru victorie până în ultima secundă. 


Când e să nu-ți iasă nimic, poți face orice strategie, poți croi sute de planuri.. nu iese și pace! Cam așa au stat lucrurile săptămâna trecută, în primul meci al finalei Ligii Naționale de handbal masculin, când Dinamo s-a impus în fața Dobrogei Sud chiar la Sala Sporturilor. 


Handbaliștii constănțeni și-au oblojit repede rănile și au intrat în programul de pregătire, pentru că soarta titlului nu este nici pe departe decisă. HCDS poate întoarce soarta finalei, dar nu mai are voie să facă niciun pas greșit. 
"În primul meci, nu ne-a ieșit nimic din ce ne-am propus. Ne-au dominat, au câștigat, conduc cu 1-0. Trebuie să învățăm din greșeli și să întoarcem rezultatul", a declarat "veteranul" Laurențiu Toma, citat de site-ul oficial al clubului. 
"Vom da totul în meciul al doilea și cred că putem câștiga. Trebuie să fim exacți, să anihilăm linia lor de 9 metri. Singurul nostru gând este să mergem în București să câștigăm", adaugă colegul de echipă Marius Mocanu. 


Mai mult ca sigur, constănțenii vor fi întâmpinați cu ostilitate în partida de la București, suporterii dinamoviști fiind cunoscuți pentru modul - de multe ori peste limita sportivității - în care își încurajează favoriții. 


"Acolo ne va aștepta iadul pe pământ! Ați văzut ce se întâmplă într-o sală de sport, cu injurii, e păcat că federația nu ia atitudine. Este josnic, lipsă de respect față de noi, de public, de doamne, domnișoare, copii. Cred că Dinamo, dacă s-ar implica, ar rezolva problema", a spus  Laurențiu Toma. 


Meciul doi al finalei LN este programat, miercuri, 22 mai, de la ora 18.05, în Sala "Dinamo" din București, și va fi transmis în direct la TVR HD și TVR 1. Dacă Dobrogea Sud va câștiga, scorul la general devine egal, 1-1, iar partida decisivă va avea loc, pe 29 mai, la Sala Sporturilor din Constanța. Dacă Dinamo se impune și în manșa a doua, titlul rămâne în București. 


Dinamoviștii, cu picioarele pe pământ 
Deși, cel puțin teoretic, pornesc cu prima șansă, dinamoviștii rămân cu picioarele pe pământ și tratează cu maximă atenție duelul de miercuri, de la București. 


"Am câștigat primul meci, în deplasare, contează foarte mult pentru noi, ne dă moral. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că, anul trecut, cu Steaua, am pierdut meciul al doilea acasă, iar finala s-a decis după trei meciuri. Vom fi precauți și foarte atenți. Ne dorim anul acesta să cucerim titlul pe teren propriu", a declarat antrenorul Constantin Ștefan. 
"Avem prima opțiune pentru titlu, dar nu e jucat nimic. Constanța are jucători buni, cu experiență, nu trebuie să ne bucurăm deja. Avem 55% șanse la titlu, dar nu trebuie să sărbătorim deja câștigarea trofeului, mai avem un meci, sper să fie doar un meci", a adăugat pivotul Dan Savenco. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4476 secunde