L-a convins pe Daum! Keșeru, convocat pentru meciurile cu Polonia și Rusia

274
L-a convins pe Daum! Keșeru, convocat pentru meciurile cu Polonia și Rusia - laconvins-1478194885.jpg

Articole de la același autor

Atacantul Claudiu Keșeru, de la Ludogoreț Razgrad, a fost convocat de selecționerul Christoph Daum la naționala României pentru meciurile cu Polonia și Rusia, a anunțat site-ul Federației Române de Fotbal.

Claudiu Keșeru nu fusese convocat inițial de Christoph Daum pentru meciurile amintite, dar evoluțiile remarcabile ale jucătorului formației din Bulgaria l-au determinat pe selecționerul german să îl cheme la echipa reprezentativă.

Keșeru a marcat opt goluri în decurs de zece zile în toate competițiile pentru Ludogoreț: "duble" reușite cu Lokomotiv Gorna Oreahovița (4-0, pe 22 octombrie, în campionat), cu Montana (4-0 pe 25 octombrie, în cupă), "triplă" cu Dunav Ruse (5-3 pe 28 octombrie, în campionat), gol cu Arsenal (2-3, pe 1 noiembrie, în Champions League), informează Agerpres.

Atacantul campioanei Bulgariei se va prezenta la reunirea tri-colorilor, iar luni, va participa la primul antrenament din săptămâna premergătoare întâlnirii cu Polonia.

România va juca, pe 11 noiembrie, acasă, cu Polonia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, iar pe 15 noiembrie, va disputa un amical cu Rusia, la Groznîi.

Iată și componența lotui lărgit de 30 de jucători pentru aceste partide: Tătărușanu (Fiorentina), Pantilimon (Watford), Lung (Astra), Cojocaru (Crotone) - portari; Săpunaru (Astra), Benzar (FC Viitorul), Chiricheș (Napoli), Țîru (FC Viitorul), Moți (Ludogoreț), Grigore (Al Sailiya), Toșca (FC Steaua), Filip (Dinamo), Enache (FC Steaua), Latovlevici (Karabukspor) - fundași; Bicfalvi (Tom Tomsk), Hoban (Hapoel), Nedelcu (FC Viitorul), Marin (FC Viitorul), Stanciu (Anderlecht), Maxim (Stuttgart), Chipciu (Anderlecht), Popa (FC Steaua), Prepeliță (Rostov) - mijlocași; Stancu (Genclerbirligi), Ivan (Craiova), Andone (La Coruna), Grozav (Terek), Alibec (Astra), Rotariu (Dinamo), Keșeru (Ludogoreț) - atacanți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7518 secunde