KRC Genk l-a prezentat oficial pe Ianis Hagi

174
KRC Genk l-a prezentat oficial pe Ianis Hagi - ianisprezentat-1563565455.jpg

Articole de la același autor

Ianis Hagi a fost prezentat oficial la KRC Genk. Fostul fotbalist FC Viitorul a participat la o conferință de presă, în care a explicat de ce a ales să joace la clubul belgian. 


Hagi este văzut de cei de la Genk ca un jucător de mare perspectivă și va avea ocazia să joace alături de belgieni în grupele UEFA Champions League, acolo unde ar putea face meciuri bune și ar putea fi observat de alte cluburi mari din Europa. 
"Am optat pentru Genk datorită proiectului care mi-a fost prezentat. Acest club a făcut mereu posibilă creșterea jucătorilor, iar fotbaliștii tineri ca mine devin mai buni. Pot să mă dezvolt tehnic, fizic și tactic aici, sunt sigur de asta", a declarat Ianis Hagi, la conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat. 


În urma transferului lui Ianis Hagi la KRC Genk, FC Viitorul s-a ales cu suma de 5,6 milioane de euro, acesta fiind cel mai scump transfer perfectat de clubul de la malul mării. Până la despărțirea de Ianis, cei mai scumpi jucători vânduți de Gică Hagi fuseseră Tudor Băluță și Florinel Coman, ambii cu câte 3 milioane de euro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iulie 2019
Stire din Sport : FC Viitorul, amical cu Spartak Varna
Pagina a fost generata in 1.4285 secunde