Karolina Pliskova, după victoria cu Halep: "Ultimul punct a fost ca un cadou. Mi-a părut rău pentru ea"

264
Karolina Pliskova, după victoria cu Halep:

Articole recomandate

Karolina Pliskova a comentat victoria cu Simona Halep, scor 6-0, 2-6, 6-4, de la Turneul Campioanelor, fiind de părere că serviciul româncei nu a fost eficient. Cehoaica a vorbit și despre ultimul punct al meciului, când mingea a lovit fileul și a căzut în terenul Simonei: "A fost ca un cadou de la cineva. Mi-a părut rău pentru ea, deoarece meciul era atât de strâns".


"Cred că am jucat extraordinar în primul set, ca și cum ea ar fi jucat așa cum voiam eu, să am mingile la îndemână. Serviciul ei nu a fost eficient și i-am atacat serviciul al doilea. Nici nu am greșit prea mult, e adevărat. Cred că ea a făcut o treabă bună în setul secund. A schimbat un pic ritmul, a jucat mai inteligent, a așteptat greșelile. Bineînțeles că este greu să joci două seturi așa (n.r. - ca primul), mai ales pe această suprafață, pe care trebuie să joci cu adevărat fiecare punct.


Cred că am făcut un meci bun, una peste alta. Cred că ultimul punct (n.r. - mingea a atins fileul) a fost o recompensă. Game-ul era aproape pierdut, era 0-30, dar am dat vreo două lovituri. Cred că punctul a fost ca un cadou de la cineva. Bineînțeles, a fost o mare ușurare acest punct deoarece am simțit că mingea o să se oprească în fileu. A fost un fel de bucurie, bineînțeles. Mi-a părut rău pentru ea, deoarece meciul era atât de strâns. Un astfel de punct la minge de meci nu este cel mai bun", a declarat Pliskova.


Simona Halep, locul 5 WTA, a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-0, 2-6, 6-4, de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, în ultima etapă a Grupei Violet.


După ultimul turneu al anului, Halep rămâne cu o victorie în trei meciuri, cu locul 3 în grupă, cu un premiu de 690.000 de dolari și cu 500 de puncte WTA.


Grupa Violet, rezultate complete:


Elina Svitolina - Karolina Pliskova 7-6(12), 6-4
Simona Halep - Bianca Andreescu 3-6, 7-6(6), 6-3
Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 3-6
Bianca Andreescu vs Karolina Pliskova 3-6, abandon
Elina Svitolina - Sofia Kenin 7-5, 7-6(10)
Karolina Pliskova - Simona Halep 6-0, 2-6, 6-4


Clasament final:

*victorii/înfrângeri - seturi câștigate/pierdute

1 Elina Svitolina 3-0/ 6-0 - calificată

2 Karolina Pliskova 2-1/ 3-3 - calificată

3 Simona Halep 1-2/ 3-5

4 Bianca Andreescu 0-2/ 1-3

5 Sofia Kenin 0-1/ 0-2

Semifinale:

* se vor disputa sâmbătă

Elina Svitolina - Belinda Bencic (de la 12:30)

Ashleigh Barty - Karolina Pliskova (nu înainte de ora 14:00)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4733 secunde