Karatiștii de la CS Farul, premiați la Târgu Secuiesc

490
Karatiștii de la CS Farul, premiați la Târgu Secuiesc - karatisti1457634432-1457702327.jpg

Articole de la același autor

La Târgu Secuiesc, au avut loc, zilele trecute, întrecerile Campionatului Național de Karate Shotokan WSF, WKF, în proba Kata și Kumite, destinat copiilor, mini-cadeților, cadeților, juniorilor, tineretului și seniorilor. 


Sportivii de la CS Farul Constanța s-au întors cu o mulțime de medalii acasă: nu mai puțin de 17 medalii: trei de aur, trei de argint și 11 de bronz. 


La seniori, în proba pe echipe, proba WSF Kumite, echipa formată din Livia Cotoban, Andreea Cotoban și Andreea Costandache a reușit să obțină medalia de aur. 


Livia Cotoban a fost performera competiției, reușind să cucerească, pe lângă medalia de la echipe, alte două medalii: de aur, WSF și WKF Kumite, categoria -68 kg.


Sora sa geamănă, Andreea Cotoban, a reușit și ea să obțină două medalii de argint, în probele WSF și WKF Kumite, la categoria -61 kg, și una de bronz, în proba de Kata, la aceeași categorie. Andreea Costandache și-a trecut în cont o medalie de argint, în proba WKF Kumite, categoria -55 kg, și o medalie de bronz la WSF Kumite, categoria -55 kg, Mădălina Sbingheci a câștigat două medalii de bronz, în probele WSF și WKF Kumite, la categoria -68 kg, iar Victor Caitaș a reușit să obțină tot două medalii de bronz, în probele WSF și WKF Kumite, categoria 61 kg. 


La cadeți, Sebastian Alexandru și-a înscris în palmares trei medalii de bronz, în probele de WSF și WKF Kumite, și Kata, la categoria -55 kg, iar Alexandru Ionescu a "bifat" alte două medalii de bronz, în proba WSF și WKF Kumite, la categoria -52 kg. Antrenorii lotului constănțean sunt Valerian Mușat și Valerian Mușat jr. 


Și clubul Tomis Constanța a obținut medalii la Târgu Secuiesc, în număr de șapte, sub îndrumarea acelorași antrenori Valerian Mușat și Valerian Mușat jr. 


Minicadetul Cosmin Popîrlan a reușit să câștige medalia de bronz, în proba WSF Kumite, la categoria -50 kg. La categoria copii, masculin, Emre Asan s-a clasat pe locul 2, proba WSF Kata, iar Darius Anica și Andrei Mocanu, pe locurile 3, în proba WSF Kata. La feminin, Elisa Asan a câștigat medalia de aur, în proba WSF Kata, iar Alis Abibula și Laura Mușat au ocupat locurile 3, în cadrul aceleiași probe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5475 secunde