Kaiaciștii și canoiștii, obiective modeste la CE de la Belgrad

189
Kaiaciștii și canoiștii, obiective modeste la CE de la Belgrad - kaiacistii-1528380089.jpg

Articole de la același autor

România participă cu 19 sportivi la ediția 2018 a Campionatelor Europene de kaiac-canoe pentru seniori de la Belgrad (Serbia; 8-10 iunie), onorată de peste 560 de sportivi din 40 de țări, și are ca obiectiv cucerirea unei medalii în probă olimpică și unei medalii în probă neolimpică.

Cele mai mari șanse la podium le are echipajul Leonid Carp/Victor Mihalachi, care va lua startul în probele de canoe dublu pe distanțele de 1.000, 500 și 200 m.

Din păcate, din cauza bugetului auster, tricolorii nu au participat la obișnuitele etape de Cupă Mondiale dinaintea Europenelor din Serbia.

"Nu am participat pentru că nu am avut bani și vrem să trimitem o delegație cât mai numeroasă la Campionatele Mondiale. Obiectivul nostru este să câștigăm o medalie olimpică și una neolimpică la Belgrad", a declarat, pentru Agerpres, președintele FR de Kaiac-Canoe, Ioan Bîrlădeanu.

Iată componența lotului României: canoe masculin: Leonid Carp, Victor Mihalachi, Ștefan Strat, Cătălin Chirilă, Alexandru Stoian, Marius Milu; kaiac masculin: Cosmin Lulciuc, Aurelian Ciocan, Răzvan Albișoru, Sorin Cican; kaiac feminin: Elena Meroniac, Irina Lauric, Florida Ciuta, Florentina Caminescu, Iuliana Țăran; canoe feminin: Alexandra Dragomirescu, Adina Cale; paracanoe: Mihaela Lulea, Iulian Șerban.

Antrenorii lotului României sunt Florin Popescu, Petre Condrat, Ionel Rață, Florin Scoică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5569 secunde