Juniorii de la HC Dobrogea Sud, la turneul final de la Baia Mare

212
Juniorii de la  HC Dobrogea Sud, la turneul final  de la Baia Mare - juniorii-1528904660.jpg

Articole de la același autor

Juniorii IV de la HC Dobrogea Sud Constanța participă, în perioada 14-17 iunie, la turneul final al Campionatului Național, la Baia Mare, competiție pentru handbaliștii născuți în anii 2005-2006.

Formația de pe litoral este pregătită de Enis Murtaza și Ionuț Pușcașu și va evolua în grupa C, alături de CSS Ploiești, Unirea Sânicolau Mare și CSȘ Odorheiu Secuiesc. Primele două clasate se califică în optimile de finală.

"Este prima ieșire a Academiei Dobrogea Sud la un turneu final. Obiectivul a fost deja îndeplinit, orice rezultat este de acum un bonus. Mai important este că acești copii să vadă ce înseamnă turneul final, să simtă presiunea meciurilor. Este o experiență care îi va ajuta în următorii ani, pentru că procesul de selecție continuă la această vârstă", a declarat Aihan Omer, directorul Academiei HC Dobrogea Sud Constanța.

Iată și componența celorlalte trei grupe: A - LPS Iași, CSO Mizil, HC Beldiman, CSS Făgăraș; B - LPS Vaslui, CSM Ploiești, LPS Târgu Jiu, ACS Transilvania Brașov; D - CSU Suceava, CSM București, CSM Școlar Reșița și AH Minaur Baia Mare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5705 secunde