Competiție de oină pe plaja Cleopatra din Mamaia

Juniorii de la AS Spicu Horia au devenit campioni naționali

313

Articole de la același autor

Echipa masculină Spicu Horia a câștigat Campionatul Național de oină pe plajă - juniori lll, competiție ce s-a desfășurat, week-end-ul trecut, pe nisipul din dreptul Complexului "Cleopatra" din Mamaia.

Este primul titlu la juniori câștigat de o formație din județul Constanța după cel câștigat de Colegiul Poarta Albă, în anul 1994.

La startul turneului, s-au aliniat patru echipe: Univest Arad, Spicu Horia, Surdila Greci și Win Gym Constanța. AS Spicu Horia a reușit să câștige duelurile cu Univest Arad (8-1), Surdila Greci (8-6) și a încheiat la egalitate cu Win Gym (0-0).

"Este un rezultat fantastic pentru județul Constanța, un rezultat ce răsplătește munca depusă la nivelul copiilor, în județul nostru", a declarat președintele Federației Române de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre.

Competiția a fost organizată de către Federația Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Asociația Județeană de Oină Constanța, ACS Frontiera Tomis, CS Spicu Horia și CS Cleopatra Mamaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9404 secunde