Junioarele de la CS Farul, medaliate cu bronz la Naționalele de tenis de masă

130
Junioarele de la CS Farul, medaliate cu bronz la Naționalele de tenis de masă - junioarele-1580763555.jpg

Articole de la același autor

Performanță importantă obținută de secția de tenis de masă a CS Farul Constanța. Echipa feminină de juniori a clubului de la malul mării a participat, în perioada 31 ianuarie - 2 februarie, la Campionatul Național pe echipe la tenis de masă, organizat la Buzău. 


Constănțencele au ocupat ultima treaptă a podiumului, în spatele echipelor ACSOV Pantelimon 1 și CSM Buzău. 
Din echipa antrenată de Daniela Micu au făcut parte Denisa Dragomir, Adelina Caracostea și Alessia Băncianu. 
Sportivele din Constanța au cedat în semifinale în fața celor de la ACSOV Pantelimon 1, scor 1-3, după ce, în sferturile de finală, trecuseră de Victoria Carei, scor 3-0. 


Daniela Micu a îndrumat în turneul de la Buzău și o echipă de băieți a Clubului Sportiv Farul, formată din Alexandru Macovei, Rareș Șerban, Răzvan Farcaș și Benedict Munteanu. Juniorii de la malul mării nu au reușit însă să se claseze pe podium, acesta fiind ocupat de LPS Bistrița, ACS Dunărea Giurgiu și ACS Dumbrăvița. 


XXX 
Sportivii de la CS Farul au în continuare un program extrem de încărcat. 
În perioada 7-8 februarie, la București, va avea loc Campionatul Național de atletism, probe combinate, iar pe 9 februarie, atleții constănțeni vor lua parte la Campionatul Balcanic de juniori 1, de la Istanbul (Turcia). 
În perioada 4 - 9 februarie, municipiul Iași va găzdui finala Campionatului Național de seniori, acolo unde sunt calificați și pugiliști de la CS Farul Constanța. 


Luptătorii de la CS Farul, antrenați de maestrul Grigore Gheorghe, vor participa, pe 8 februarie, la Memorialul "Ion Geambazu", competiție care va avea loc la Tulcea. 


În perioada 6-7 februarie, constănțenii vor fi prezenți la Cupa "Engarde" U20 la scrimă, care se va desfășura la București, iar echipele de tenis de masă ale CS Farul, masculin și feminin, vor evolua, în perioada 7-9 februarie, la Campionatul Național de juniori II, care va avea loc la Buzău. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8707 secunde