Jucătorii de squash, între Open-ul de la Cluj și Cupa Moș Crăciun

269
Jucătorii de squash, între Open-ul de la Cluj și Cupa Moș Crăciun - squashwestside39-1448649749.jpg

Articole de la același autor

97 de sportivi, reprezen-tând nu mai puțin de șase națiuni - România, Un-garia, Anglia, Serbia, Polonia și Israel, s-au aliniat la startul întrecerilor Romania Open Squash, competiție care s-a desfășurat, zilele trecute, la Cluj. 


S-a concurat pe mai multe secțiuni: diviziile A și B masculin (tablouri de 32), divizia A feminin (tablou de 16) și juniori - fete și băieți. 


Din Constanța, au fost prezenți numai doi jucători: Răzvan Țurlea, care s-a clasat pe locul 22 în divizia A, și Petruța Izvoranu, care a terminat reuniunea pe poziția a 6-a. 


"A fost un turneu internațional foarte puternic, cu mulți jucători experimentați la start. Constanța a avut doar doi reprezentanți în divizii și niciunul la juniori. Pe viitor, după ce vom face acțiunile de selecție în școli și licee, ne vom înscrie și la această secțiune", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepre-ședintele ACS Squash West Side Constanța, Ilie Bănică. 




În acest week-end, pe cele două terenuri ale Complexului West Side, din incinta Maritimo Shopping Center, vor avea loc ultimele partide ale turului Campionatului Constanței la squash. Momentan, pe prima poziție în clasamentul diviziei A se află Răzvan Țurlea, care are însă două jocuri mai mult disputate decât ocupantul poziției secunde, Vlad Roman. Din păcate, la această secțiune, Constanța a pierdut un jucător important, canadianul John Handbury (57 de ani), care și-a încheiat activitatea la centrala de la Cernavodă și s-a întors în țara de origine. 


În ceea ce privește divizia B, lider este Florin Gulimănescu, secondat de Ilie Bănică. 


Și o ultimă informație: iubitorii squash-ului vor avea ocazia de a se întrece, luna aceasta, tot la West Side, în cadrul Cupei Moș Crăciun, care se va disputa, în sistem Open, pe 19 și 20 decembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4074 secunde