Jucăm cu Spania! Lotul naționalei României de Rugby s-a mărit cu șase jucători

159
Jucăm cu Spania! Lotul naționalei României de Rugby s-a mărit cu șase jucători - rugbyromania-1455038634.jpg

Articole recomandate

Lotul echipei naționale de rugby a României s-a mărit cu șase jucători în perspectiva partidei cu Spania, de la Madrid, din data de 13 februarie, din Rugby Europe Championship. 


Pe lângă cei 31 de sportive aflați în lotul pentru partida cu Portugalia, de sâmbătă, de la Cluj-Napoca (39-14), antrenorul galez Lynn Howells i-a convocat pe căpitanul Mihai Macovei, Otar Turașvili (ambii de la Colomiers), pilierii Silviu Sebastian Suciu și Paul Alexandru Rusu (ambii de la CSM Știința Baia Mare), mijlocașul la grămadă Alexandru Țiglă (CSM București) și pe tânărul Ionuț Balaban de la Centrul Național de Excelență.


Alături de echipa națională au fost invitați să se pregătească, în aceste zile, și câțiva jucători de la Universitatea Cluj, Andrei Diaconu și Vlad Rotaru, ambii linia a doua, dar și internaționalul Csaba Gal.


În plus, mijlocașul la grămadă Tudorel Bratu, accidentat ușor la antrenament săptămâna trecută, este refăcut și va putea fi folosit pentru meciul de la Madrid.


World Rugby, forul care conduce sportul cu balonul oval la scara planetară, a dat publicității clasamentul mondial săptămânal. 


Echipa României se află în continuare pe locul 17, fiind înaintea Rusiei, Canadei și Namibiei, formații care au participat la Cupa Mondială de anul trecut. Spania, viitoarea adversară a Stejarilor, ocupă poziția a 21-a, iar Portugalia se află pe locul 27.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4798 secunde