Concursul lunii aprilie la Inside Bowling Center

Joci bowling, câștigi cortul și pornești în drumeție!

198
Joci bowling, câștigi cortul și pornești în drumeție! - jocibowling-1428243735.jpg

Articole de la același autor

Inside Bowling Center vă echipează de drumeție! Dacă știi cum să dobori popicele, intri în cursa pentru marele premiu al lunii aprilie - un cort pentru două persoane. 


"Luna aprilie vine cu un nou concurs de bowling amatori, așa cum i-am obișnuit pe iubitorii acestui sport. Și pentru că vremea bună începe să-și facă simțită prezența, ne-am gândit că o vacanță în aer liber și curat este tot ceea ce am așteptat de luni de zile. Pentru aceasta, punem la bătaie premii ce vă ajută să vă completați bagajul de drumeție. Și cine nu vrea să petreacă două-trei zile, departe de agitația orașului, în mijlocul naturii? Trebuie doar să vă înscrieți la concursul de bowling ce va avea loc pe data de 26 aprilie, concurs la care îi așteptăm pe toți pasionații și iubitorii de bowling", a declarat, pentru "Cuget Liber", Monica Bădărău, reprezentant al departamentului Management al Inside Bowling Center. 


Mai mult decât atât, pe cei care vor să fie siguri de reușită și să-și îmbună-tățească recordurile personale, îi anunțăm că organizatorii pun la dispoziție pistele de antrenament la tarife speciale, din ziua înscrierii în concurs și până la data competiției. "Cele mai bune lovituri se vor recompensa, deci nu trebuie să lipsiți de la an-trenamente! Aveți șansa să vă faceți remarcat și apreciat și să câștigați unul din premiile puse în joc, puteți lega noi prietenii și aveți ocazia de a experimenta noi lucruri", a adăugat Monica Bădărău. 


Înscrieri la concurs se pot face la recepția Inside Bowling Center din incinta City Park Mall sau la telefon 0241.825.140.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Deseară, Cupa Presei la bowling
Pagina a fost generata in 0.4899 secunde