Jale la rugby! O nouă echipă s-a retras din SuperLigă

629

Articole de la același autor

Biroul Federal al FR de Rugby a acceptat, într-o ședință care a avut loc joi, solicitarea clubului CS Politehnica Iași de a se retrage din SuperLigă, primul eșalon valoric intern, și de a evolua din sezonul 2018-2019 în eșalonul secund, Divizia Națională de Seniori, informează site-ul FRR.

Într-o înștiințare înaintată Biroului Federal, oficialii clubului moldovean au precizat că nu mai pot asigura salariile jucătorilor, existând restanțe privind plata drepturilor bănești în valoare de 400.000 lei pe ultimele cinci luni ale anului trecut.

În acest context, oficialii grupării au solicitat ca BF al FRR să accepte retragerea echipei din campionat și posibilitatea înscrierii, în următorul sezon competițional, direct în eșalonul doi, propunerea fiind aprobată.

SuperLiga se va relua, în luna aprilie, cu etapa a noua, în competiție rămânând în acest moment șase echipe: Steaua București, CSM Știința Baia Mare, Timișoara Saracens, CSM București, Dinamo București și Universitatea Cluj.

Divizia Națională de Seniori revine la jumătatea lunii martie, cu opt echipe: CSM Bucovina Suceava, CSU AV Arad, RC Bârlad, Știința Petroșani, RCM Galați, Gloria Buzău, CS Năvodari și CS Tomitanii Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : SSC Farul, amical cu Farul Tuzla
Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : Eliza Samara, prezentă la Europe Top 16 Cup
Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun,  deplasare la Bacău
Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : CS Phoenix debutează  în turneul semifinal
Pagina a fost generata in 0.7777 secunde