Irina Begu și Monica Niculescu debutează astăzi la Roma. Când joacă fetele noastre

137
Irina Begu și Monica Niculescu debutează astăzi la Roma. Când joacă fetele noastre - 646x404-1494922893.jpg

Articole recomandate

Turneul de la Roma a început luni, dar primele românce intră în concurs marți. Simona Halep, calificată direct în turul secund, va juca miercuri, împotriva jucătoarei germane Laure Siegemund.

Irina Begu (44 WTA) va juca în primul meci al zilei, împotriva jucătoarei letone Anastasia Sevastova (18 WTA), pe care a învins-o Simona Halep săptămâna trecută, în semifinale la Madrid. Meciul se joacă de la ora 12.00. Halep și Sevastova s-au mai întâlnit de două ori până acum, ultima oară în 2017, la Dubai, când letona s-a impus în două seturi. Prima întâlnire datează tocmai din 2011, când Begu a câștigat un meci jucat la Dallas (Texas).

Marți debutează la Roma și Monica Niculescu (48 WTA), de la ora 13.30, împotriva olandezei Kiki Bertens (20 WTA). Monica traversează o perioadă mai puțin fastă, cu înfrângeri din primul tur la Madrid, Biel și Miami, în timp ce Bertens a ajuns până în sferturi la Madrid, unde a fost îninsă de Sevastova. Niculescu are însă 2-0 la seturi cu Bertens, ultima victorie bifând-o toamna trecută, la Luxemburg.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7565 secunde