Gala Premiilor Handbalului Românesc 2019 Ionuț Stănescu, cel mai bun conducător de club

de Sorin MIHALACHE Sâmbătă, 25 Mai 2019 245
Președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, a fost desemnat cel mai bun conducător de club din România, în cadrul Galei Premiilor Handbalului Românesc 2019, organizată de Sindicatul Național al Handbaliștilor din România (SNHR). 
La același eveniment, au fost acordate premii altor trei handbaliști ai echipei constănțene: cel mai bun portar - Ionuț Iancu; cel mai bun pivot - Zoran Nikolic; premiul de popularitate - Dalibor Cutura. 


Laureații anului sunt trei personaje care au trecut, cu mai mult sau mai puțin timp în urmă, prin handbalul constănțean: cea mai bună handbalistă și totodată cel mai bun portar al României - Yuliya Dumanska (SCM Râmnicu Vâlcea; ex-CSU Neptun, unde a fost adusă de Ion Crăciun); cel mai bun handbalist al României - Alexandru Csepreghi (HC Minaur Baia Mare; ex-HCM Constanța); cel mai bun antrenor al unei echipe feminine - Florentin Pera (SCM Râmnicu Vâlcea; ex-CSU Neptun). 
La capitolul excelență, să notăm că premiul pentru întreaga carieră a fost împărțit de Mariana Tîrcă, Narcisa Lecușanu, Cristian Gațu, Ștefan Birtalan, Constantin Din și Sorin Dinu. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei