Campionatul Național de rugby juniori U17

Învinsă la Bârlad, CS Cleopatra va juca finala mică

891
Învinsă la Bârlad, CS Cleopatra va juca finala mică - invinsa-1528635144.jpg

Articole de la același autor

Echipa CS Cleopatra Mamaia a fost învinsă, scor 8-15 (8-7), de CSS Bârlad, sâmbătă, la Bârlad, într-o partidă contând pentru semifinalele Campionatului Național de rugby juniori U17. 


Deși gazdele erau cotate cu prima șansă, cei care au pornit în trombă au fost constănțenii, care au condus cu 8-0, după un eseu și o transformare a unei lovituri de penalitate. Diferența la pauză avea însă să fie minimă, pentru că moldovenii au culcat și ei balonul în terenul de țintă, încercare transformată. 


Echilibrul s-a menținut și în repriza secundă, însă Cleopatra nu a mai pus puncte pe tabelă, deși a beneficiat de numai puțin de trei lovituri de penalitate. Bârladul a profitat, a preluat conducerea grație unui drop-gol, 10-8, iar la ultima fază a meciului, a marcat și eseul decisiv, 15-8. 


"Am pierdut, însă echipa a făcut un joc foarte bun. Dacă am fi transformat loviturile de penalitate primite, alta ar fi fost soarta întâlnirii. Jocul bun al echipei ne dă însă speranțe în perspectiva meciului pentru medaliile de bronz", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Victor Bezușcu, cel care, alături de Onal Agiacai, Marius Codea și Virgil Năstase, pregătește echipa de pe litoral. 


CS Cleopatra va juca finala mică a CN, sâmbătă, 16 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală, în compania CSM-ului București. 


Meciul cu trofeul pe masă se va juca în aceeași zi și pe aceeași arenă, adversare fiind CSS Bârlad și Colegiul Tehnic "Dinicu Golescu" București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2881 secunde