"Învingătorii de azi, campionii de mâine!"

206

Articole recomandate

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, ieri, la debutul fazei finale a Gimnaziadei 2018, care se va desfășura la Complexul Olimpic Sportiv Sydney 2000 de la Izvorani, că elevii participanți încep un drum frumos care se va încheia pentru mulți dintre ei la Jocurile Olimpice. 


"Este o zi importantă pentru noi toți. Așa cum spune și sloganul Gimnaziadei, «Învingătorii de azi, campionii de mâine», în baza olimpică de la Izvorani este un început de drum. Este un drum frumos pentru acești copii, care se va încheia pentru mulți dintre ei cu Jocurile Olimpice. E o mândrie să reprezinte România, să reprezinte familia, orașul și pe cei dragi. Vă transmit să concurați cu fair play. Respectați-vă adversarii, antrenorii și arbitrii", a spus Mihai Covaliu, citat de Agerpres. 


La evenimentul de deschidere a Gimnaziadei au mai participat, printre alții, președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs, președintele Federației Române de Volei, Gheorghe Vișan, și fosta atletă Doina Melinte. 


Faza finală a celei de-a treia ediții a Gimnaziadei, organizată la atletism, baschet, badminton, volei, rugby tag, fotbal pe teren redus, handbal, oină, tenis de masă și șah se va desfășura la Complexul Olimpic Sportiv Sydney 2000 de la Izvorani, în perioada 8 mai - 7 iunie. 


Faza finală a competiției rezervate elevilor din clasele V-VIII din întreaga țară se va desfășura după următorul program: rugby tag, tenis de masă și badminton (8-9 mai), handbal masculin (10-13 mai), atletism (10-12 mai),  fotbal feminin (13-16 mai), oină masculin (14-16 mai), fotbal masculin (17-20 mai), oină feminin (17-19 mai), volei masculin, baschet feminin (20-23 mai), baschet masculin și volei feminin (24-27 mai), handbal feminin (4-7 iunie), șah (4-6 iunie).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4117 secunde