O competiție în premieră pe litoral

Învingători surpriză la Cupa României la kendo

372

Articole de la același autor

Cupa României la kendo, eveniment sportiv organizat, în premieră, la Constanța, s-a desfășurat, week-end-ul trecut, la Sala Sporturilor, reunind la start 70 de sportivi atât din țară, cât și din Republica Moldova. Întrecerile au fost unele aprige, fiind înregistrați câștigători surpriză. 


La individual seniori, învingător a fost Dragoș Drăgan, de la Sankon Brașov, pentru prima dată medaliat cu aur la o probă individuală. 


La senioare, pe locul întâi s-a clasat Alexandra Burinaru, de la Kyobukan Brașov, iar proba pe echipe a fost adjudecată de CRK București. 


Nu în ultimul rând, la individual 40 plus, Sorin Mahika, de la Sonkei București, s-a impus în finala disputată în compania sportivului constănțean Ervin Ciorabai. 


v v v


Cupa României s-a încheiat, duminică la prânz, cu festivitatea de premiere a sportivilor și examenele de grad. Astfel, pentru examenul de 3 Dan s-au înscris doi candidați. În urma probelor de luptă și kata, comisia de examen, alcătuită din sensei din Bulgaria și România, l-a declarat reușit pe Ervin Ciorabai, de la clubul Sobukan Constanța. 


v v v


Organizarea Cupei României a fost un real succes, de bunul mers al competiției ocupându-se Ervin Ciorabai și Adrian Moise. În afara întrecerilor sportive, desfășurate în cele mai bune condiții, participanții au beneficiat de suveniruri perso-nalizate, dar și de un program de vizită la diverse obiective turistice din oraș, sâmbătă seara fiind invitați la Sayonara Party. Cu această ocazie, președintele Asociației Cluburilor de Kendo, Iaido și Jodo, Sorin Mahika, a adresat felicitări organizatorilor pentru implicare și bunul mers al evenimentului. 


"Vreau să mulțumesc, și pe această cale, sponsorilor care ne-au fost alături, sprijinindu-ne în excelenta organizare a Cupei României", a transmis Ervin Ciorabai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Sport : Prima carte de Aikido pentru copii
Pagina a fost generata in 0.5185 secunde