Investitor surpriză la SSC Farul. Obiectivul - promovarea în prima ligă

4695
Investitor surpriză la SSC Farul. Obiectivul - promovarea în prima ligă - negocieri1531056994-1531657059.jpg

Articole de la același autor

La stadionul "Farul", a avut loc, astăzi, Adunarea Generală a membrilor cotizanți ai SSC Farul, întrunire la care a luat parte și Emanuela Gavrilă, cea care ar urma să preia frâiele clubului costănțean, având alături de ea suporterii alb-albaștri. 


Chiar dacă au declar răspicat în nenumărate rânduri că nu vor lăsa destinele clubului pe mâinile unui singur om, fariștii au căzut de acord pentru o asociere cu femeia de afaceri, ce le-a oferit din prima secundă transparență maximă și promisiunea performanței. Ema Gavrilă a încercat să obțină și marca FC Farul, însă nu a reușit să îl învingă pe Ciprian Marica. 


"Preferăm să ne asociem cu doamna Ema, decât să cedăm clubul unui singur om (n.r. - Ciprian Marica) și să facă el ce vrea. Este o femeie de afaceri de succes, care are ambiții foarte mari. Vrea să facă performanță și să fie prima șefă de club ce activează în prima ligă a României. A fost foarte sinceră cu noi, ne-a spus din start că vede totul ca pe o oportunitatea de afaceri din care toată lumea să aibă de câștigat", au declarat reprezentanții SSC Farul. 


Emanuela Gavrilă a fost iubita lui Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței Radu Mazăre.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4358 secunde