Un antrenor legendar, aproape să preia o echipă din Australia

661
Un antrenor legendar, aproape să preia o echipă din Australia - erikson-1578472137.jpg

Articole de la același autor

Clubul australian de fotbal Newcastle Jets, din A-League a anunțat că printre CV-urile primite pentru postul de antrenor se numără și cel al suedezului Sven-Goran Eriksson, fostul selecționer al Angliei, relatează Reuters.

Jets l-a concediat luni pe tehnicianul Ernie Merrick, după eșecul cu Melbourne Victory (0-4) din weekend, al patrulea din ultimele cinci etape, care menține echipa pe ultimul loc din A-League.

Lawrie McKinna, director executiv al lui Newcastle, a dezvăluit că a primit de la impresari aplicații pentru postul de antrenor încă din timpul meciului de duminică: ''Zece CV-uri au venit până dimineață. Printre nume se numără ex-selecționerul Angliei, Sven-Goran Eriksson, care a trimis luni CV-ul''.

Eriksson, 71 ani, a condus echipe de europene top, precum AS Roma, Lazio, Benfica Lisabona și Manchester City, iar între 2001 și 2006 a fost selecționerul Angliei. El a antrenat ultima oară naționala Filipine, din octombrie 2018 până la Cupa Asiei 2019, competiție la care a suferit trei înfrângeri în grupă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4673 secunde