Înscrierile la Cupa VIVO! la Streetball au intrat în linie dreaptă

322
Înscrierile la Cupa VIVO!  la Streetball au intrat în linie dreaptă - inscrierile-1526401036.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 19 mai, și duminică, 20 mai, în parcarea centrului comercial VIVO! Constanța, vor avea loc întrecerile Cupei VIVO! la Streetball, în organizarea VIVO! Constanța și a Clubului Sportiv Phoenix Constanța.

Competiția se adresează tuturor amatorilor iubitori de baschet din orașul Constanța și nu numai, la categoriile U10, 10-13 ani, 14-17 ani și +18 ani, masculin și feminin.

Strânge-ți echipa, înscrie-te până joi, 17 mai, ora 21 și bucurați-vă împreună de sport. Fiecare formație va avea în componență minimum trei jucători și maximum patru jucători. Un participant are dreptul de a juca în cadrul competiției la o singură echipă și la o singură categorie.

Jocul se va disputa pe un teren de baschet 3x3, cu un singur coș. Durata unui meci este de 10 minute, timp efectiv. Pentru fiecare punct reușit din semicerc se va acorda un punct, iar pentru coșul din afara semicercului, două puncte. Fiecare aruncare liberă va primi un punct. Cine ajunge primul la 21 de puncte sau cine conduce după terminarea celor 10 minute de joc va fi declarat câștigător al partidei. În plus, nu este permis accesul antrenorilor pe suprafața de joc și nu sunt permise indicațiile antrenorilor din tribună.

La sfârșitul evenimentului, vor fi premiate primele trei formații ale fiecărei categorii.

Întregul regulament poate fi consultat pe site-ul vivo-shopping.com. Pentru validarea fișei de înregistrare, viitorii participanți pot trimite formularul respectiv și pe emailul [email protected], punctul INFO VIVO! Constanța, în care să fie precizat numele echipei, numele fiecărui jucători, datele de contact (nr. de telefon/email) și categoria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Mai 2018
Stire din Sport : Liga I de baschet feminin
Pagina a fost generata in 0.5334 secunde