Liga Națională de handbal masculin

Înfrângere pentru HC Dobrogea Sud, la Turda. "Un duș rece pentru echipă"

195
Înfrângere pentru  HC Dobrogea Sud, la Turda.

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud au pierdut, miercuri seară, în deplasare, meciul cu AHC Potaissa Turda, scor 26-29 (11-15), în etapa a Xlll-a a Ligii Naționale. Pentru constănțeni, a fost primul eșec după o serie impresionantă de 15 victorii consecutive.

Echilibrul a existat doar în primele zece minute. Din nefericire pentru dobrogeni, oboseala mentală și mai ales fizică și-a pus amprenta pe joc. Linia de nouă metri a fost lentă, previzibilă, lipsită de inspirație, mingile ajungând cu greu la pivoți sau extreme, iar la capitolul aruncări, procentajul a fost unul modest. Nici apărarea nu a mai arătat agresivitatea și prospețimea din meciurile trecute, fiind ușor întrecută de jucătorii din Turda.

"Nu am făcut un joc prea bun. Sper să fie un duș rece pentru echipă, înainte de meciul cu Steaua, din Cupa României. Este un meci foarte important, pentru că vrem să ne apărăm trofeul în acest sezon. Sper ca băieții să se mobilizeze după înfrângerea de la Turda și să jucăm altceva contra Stelei", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu.

Chiar dacă a pierdut, HC Dobrogea Sud rămâne pe locul secund în Liga Națională.

Următorul meci are loc duminică, la Chiajna, contra Stelei, în faza sferturilor de finală ale Cupei României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5719 secunde