Informații de ULTIMĂ ORĂ despre construcția Sălii Polivalente. GALERIE FOTO de pe șantierul din "Badea Cârțan"

1107

Articole de la același autor

Lucrările pe șantierul din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", unde va fi ridicată noua Sală Polivalentă a Constanței, continuă în ritm alert.

Stadionul ITC este deja istorie. Clădirea administrativă a fost demolată săptămâna trecută, iar în locul suprafeței de joc s-a săpat groapa pentru sala principală.

Istorie a devenit, la sfârșitul săptămânii trecute, și stadionul Metalul. Clădirea administrativă și tribunele clubului au fost demolate, iar buldozerele au intrat și pe suprafața de joc.

În ceea ce privește stadionul Constructorul-Cleopatra, acesta și-a pierdut, momentan, doar tribuna dinspre maidanul de rugby al statului român, însă este o chestiune de timp până ce buldozerele vor intra și pe suprafața de joc.

XXX

Construcția Sălii Polivalente este finanțată de Compania Națională de Investiții, valoarea totală ridicându-se la 67,9 milioane de lei. Sala va avea o capacitate de 5.000 de locuri, dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 de locuri pentru presă și 150 de locuri VIP. Clădirea va cuprinde zona terenului de joc, cu caracter multifuncțional, dimensionată și dotată corespunzător pentru terenul de handbal, baschet și volei, cu zonă de protecție specifică fiecărui sport, conform instrucțiunilor fiecărei federații sportive în parte, și zona gradenelor.

De asemenea, va exista o sală de antrenamente, dimensionată conform regulamentelor federațiilor de specialitate. Vor mai fi spații administrative, spații destinate securității și organizatorilor de evenimente, spații de depozitare și spații tehnice, precum și spații funcționale și operaționale. Nu vor lipsi însă nici zonele comerciale, cu cafenele și magazinele cu caracter sportiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.337 secunde