INDIAN WELLS. ELIMINARE DUREROASĂ PENTRU SIMONA HALEP

291
1
INDIAN WELLS. ELIMINARE DUREROASĂ PENTRU SIMONA HALEP - njm2jnpjptemagfzad0wzdm3ymnmyzq3-1521269667.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a ratat calificarea în finala turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari. Ea a fost învinsă în penultimul act de japoneza Naomi Osaka, în două seturi, cu 6-3, 6-0.


Osaka a obținut astfel prima victorie în fața Simonei Halep, în patru meciuri. Ea va evolua în finală cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 19 WTA și cap de serie numărul 20.

Simona Halep a câștigat ediția din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea, de jucătoarea franceză Kristina Mladenovic.

Halep își va păstra locul I WTA în ciuda acestei înfrângeri. Ea va evolua săptămâna viitoare la un al turneu de categorie Premier Mandatory, la Miami Open.


Comentează știrea

Mishu
17 martie 2018
Halal jucatoare...

Du-te-n plm...! Preda locul I ca si asa nu ai niciun grand slam si apuca-te ca machidonii in plm de imobiliare / turism / comert... Un regulament prost al WTA , avand in vedere ca joaca doar sa ciupeasca bani , fara a avea macar un grand slam in cariera...!?! Mai face si pe desteapta cu Darren Hill - poate vrea sa fie antrenor analfabetul ala de ta-su...?!?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3433 secunde