Începe Campionatul European de handbal feminin. Tricolorele, în "grupa de foc"

214
Începe Campionatul European de handbal feminin. Tricolorele, în

Articole de la același autor



Naționala feminină de handbal a României participă, în perioada 4-18 decembrie, la Campionatul European de handbal din Suedia, acolo unde va face parte din "grupa de foc", alături de Norvegia, Rusia și Croația. 


Meciul de deschidere al turneului va avea loc duminică, 4 decembrie, odată cu partida dintre Suedia și Spania (ora 19, TVR HD). 


Selecționerul spaniol al României, Ambros Martin, se va baza la acest campionat european pe 18 jucătoare, dintre care șase debutante la o competiție de asemenea anvergură: Paula Ungureanu, Denisa Dedu, Yulia Dumanska (fostă jucătoare la CSU Neptun) - portari; Ana Maria Iuganu, Elena Florică, Cristina Neagu, Cristina Zamfir, Gabriella Szucs, Mădălina Zamfirescu, Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Melinda Geiger, Laura Popa, Laura Chiper, Aneta Udirștoiu, Oana Manea, Florina Chintoan și Crina Pintea - jucătoare de câmp. 


Se pare că asistăm la un schimb de generații, vârsta medie a lotului fiind de 26 de ani, cu patru ani mai puțin decât avea echipa de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. 


Iată programul tricolorelor: România - Norvegia, 5 decembrie, ora 21.45 (TVR 2 și TVR HD); România - Rusia, 7 decembrie, ora 19.30 (TVR 2 și TVR HD); România - Croația, 9 decembrie, ora 19.30 (TVR 2 și TVR HD). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Noiembrie 2016
Stire din Sport : "Nu facem din titlu o obsesie!"
Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud face apel către suporteri
Pagina a fost generata in 0.5477 secunde