Campionatul European de baschet U20

În semifinale! Surorile Armanu au marcat pentru România

236
În semifinale! Surorile Armanu au marcat pentru România - insemifinale-1531401041.jpg

Articole de la același autor

Naționala feminină de baschet U20 a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European, divizia B, de la Oradea, după ce a învins formația Israelului cu scorul de 64-43.

România a reușit a patra sa victorie consecutivă și nu mai poate pierde unul din primele două locuri în grupă.

În lotul țării noastre, pregătit de antrenorii Cătălin Tănase, Alexandru Radu și Larisa Toma, se regăsesc și două jucătoare de la CS Phoenix Constanța: Ecaterina Armanu (3 puncte, 6 recuperări), Teodora Armanu (3 puncte).

Ecaterina Armanu a fost principala marcatoare a României în meciul anterior, cu Grecia (13 puncte și 3 recuperări).

"Sportivele noastre Katy Armanu și Teo Armanu evoluează la echipa României U20 la Campionatul European de la Oradea. Le ținem pumnii în continuare și le așteptăm victorioase la Constanța în echipa Phoenix, pentru sezonul 2018-2019, pentru a evolua în SuperLiga Națională de baschet", a declarat președintele CS Phoenix Constanța, Cristian Mânăstireanu.

v v v

Sportivii Clubului Sportiv Phoenix născuți în anii 2006 și 2007 au ocupat locul 3 în grupa repartizată de FR de Baschet la Festivalul de mini-baschet de la Mangalia, acumulând un total de cinci victorii și patru înfrângeri, un turneu cu meciuri bune și adversari pe măsură.

"Mulțumim sportivilor participanți și părinților pentru susținerea echipei la fiecare meci, cu trup și suflet", a transmis președintele Mânăstireanu.

Iată și componența echipei de mini-baschet: Daniel Chiratcu, Cristian Chiratcu, Matei Cișmilianu, Denis Cioară, David Nazîru, Peter Oprea, Ismail Taha, Darin Gavrilă, Paul Maisler, Richard Jurcă și Andrei Vlădulescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4873 secunde