Ilie Năstase: Problema e că de acum toate vor s-o bată pe Simona

119
1
Ilie Năstase: Problema e că de acum toate vor s-o bată pe Simona - halep2-1507373704.jpg

Articole recomandate

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat că Simona Halep a reușit să devină liderul WTA după ce și-a îmbunătățit serviciul și a fost mai agresivă, adaugând că de acum toate celelalte jucătoare vor dori s-o învingă pe sportiva din Constanța.


"Am spus mereu că va deveni numărul 1 când va veni momentul. Cred că și-a îmbunătățit serviciul al doilea și a fost mai agresivă. Pentru tenis este mult, este un ciclu acum și în viitor și băieții se vor ridica la nivelul fetelor. Problema e că de acum toate vor s-o bată pe ea. Pavel e foarte bine că a venit, pentru că vorbește românește, e mai aproape de ea, se cunosc de mai mult timp", a spus Năstase, la Digi Sport.

Simona Halep va urca începând de luni, pentru prima dată în carieră, pe locul 1 WTA, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open. Halep devine prima româncă lider mondial în tenis, al doilea român, după Ilie Năstase, care a fost numărul 1 ATP 40 de săptămâni, între 23 august 1973 și 2 iunie 1974, și a 25-a jucătoare care urcă pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei, în istoria de 44 de ani a WTA.



Comentează știrea

.....
7 octombrie 2017
precizare:

nea Ilie,oricum sunt multe care deja au batut-o foarte tare si rusinos,de curand.deci cine si-ar dori s-o mai bata,poate alea de la jumatea clasamentului in jos.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4331 secunde