Ibrahimovici, mesaj incredibil pentru fani. "Întoarceți-vă la baseball!"

825
Ibrahimovici, mesaj incredibil pentru fani.

Articole de la același autor

Starul suedez Zlatan Ibrahimovic și-a anunțat plecarea de la echipa de fotbal Los Angeles Galaxy, din Liga profesionistă nord-americană (MLS), la care a evoluat în ultimele două sezoane, fără să dezvăluie însă viitoarea sa destinație.

"Am venit, am văzut, am învins. Mulțumesc @lagalaxy pentru că m-ai făcut să mă simt iarăși viu. Pentru fanii lui Galaxy: l-ați vrut pe Zlatan, vi l-am oferit pe Zlatan. Cu plăcere. Povestea continuă... Acum întoarceți-vă la baseball", a scris Ibrahimovic într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

În vârstă de 28 ani, atacantul suedez a sosit la Galaxy în 2018, după despărțirea de clubul englez Manchester United. El a înscris în total 54 de goluri și a oferit 17 pase decisive în 58 de meciuri disputate în tricoul grupării californiene, cu care a nu a reușit să câștige însă niciun trofeu.

Los Angeles Galaxy a confirmat la rândul său despărțirea de fotbalistul scandinav, printr-un comunicat. "Clubul și jucătorul au convenit să se despartă. Dorim să-i mulțumim lui Zlatan pentru contribuția adusă lui Los Angeles Galaxy și Ligii nord-americane", a precizat Chris Klein, președintele lui Galaxy.

Presa sportivă internațională a evocat, în ultima perioadă, o posibilă revenire a lui Zlatan Ibrahimovic în fotbalul european, unde este dorit de fosta sa formație, AC Milan, dar și de o altă grupare din Serie A, Bologna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5047 secunde