Ianis Hagi, mustrat de fani încă de la venirea în Scoția. VEZI DE CE!

261
Ianis Hagi, mustrat de fani încă de la venirea în Scoția. VEZI DE CE! - ddd-1580455306.jpg

Articole recomandate

Ianis Hagi, 21 de ani, a ajuns în Scoția și va semna pentru șase luni cu Rangers. Fanii scoțieni l-au "taxat" pe internaționalul român încă de la sosirea pe aeroport, relatează Digi 24. "Mai bine să-i spună cineva să renunțe la acea valiză", a scris un suporter pe Twitter, după ce Hagi Jr. a apărut cu o valiză pusă într-un plastic protector verde, culoarea tradițională a rivalei de-o viață a lui Rangers, Celtic.

Totuși, fanii lui Rangers au primit cu entuziasm venirea lui Ianis Hagi la echipa lor. Românul e considerat un atu în lupta pentru titlu din Scoția. Echipa lui Steven Gerrard e pe doi momentan, la cinci puncte de Celtic, având însă un joc în minus. "Bine ai venit la petrecere! Talent, îndemânare, are ambele picioare, e letal la faze fixe. Poate juca mijlocaș ofensiv sau în bandă. Va fi un transfer uriaș pentru Rangers", a scris un fan scoțian. "Să fie introdus imediat în primul 11. E nevoie de o schimbare, ținând cont de ultimele patru meciuri", a postat un altul. "Nu e atât de bun ca tatăl său, dar e o mutare decentă. E fix ce aveam nevoie acum", a fost un alt tweet al suporterilor "The Gers".

Hagi Jr. ar putea să rămână definitiv în Scoția, dacă Rangers va activa opțiunea de cumpărare a românului. 5 milioane de euro ar trebui să plătească gruparea din Glasgow.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Stire din Sport : Spaniolii nu îl menajează pe Ianis Hagi
Miercuri, 18 Decembrie 2019
Stire din Sport : Hagi are încredere în Ianis
Pagina a fost generata in 1.3644 secunde