Ianis Hagi: "Mergem în Serbia să câștigăm turneul"

350
Ianis Hagi:

Articole de la același autor

Căpitanul echipei sub 16 ani a României, Ianis Hagi, a declarat, într-o conferință de presă, că selecționata pregătită de Florin Răducioiu va merge în Serbia pentru a câștiga turneul la care mai participă Cehia și Bulgaria. 
"Mergem să dăm tot ce putem și să câștigăm fiecare meci. Îmbrac tricoul României, este ceva ce mă onorează și primul obiectiv este să ducem România la Campionatul European de juniori. Orice adversar trebuie tratat corect, serios, vreau să câștigăm toate meciurile, să câștigăm turneul, așa sunt eu învățat și educat", a spus Hagi jr. 
După ce Răducioiu a afirmat că Ianis Hagi poate juca oricând în Liga I, mijlocașul a răspuns: "Mulțumesc pentru aprecierile antrenorului Florin Răducioiu, însă nu mă grăbesc, voi debuta când consideră antrenorii mei. La aprecieri trebuie să răspund cu ce fac pe teren". 
v v v
Iată și programul complet al selecționatei U16 la turneul de dezvoltare organizat de UEFA la Belgrad: România - Cehia (17 aprilie), România - Bulgaria (18 aprilie) și Serbia - România (20 aprilie). 
În componența lotului României U16 se regăsesc opt jucători de la Academia Hagi: portarul Cosmin Durbozoancă, fundașii Virgil Ghiță, Szabolcs Kilyen, Tiberiu Căpușă, mijlocașii Andrei Cio-banu, Ionuț Grecu, Ianis Hagi și atacantul Florinel Coman. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Stire din Sport : FC Farul, ultimul chin din sezonul regulat
Pagina a fost generata in 0.6094 secunde