Ianis Hagi, dorit insistent de FC Sevilla

238
Ianis Hagi, dorit insistent de FC Sevilla - ianis-1589292538.jpg

Articole de la același autor

Formația spaniolă FC Sevilla este interesată de tânărul mijlocaș român Ianis Hagi, care este împrumutat de clubul belgian Genk la Glasgow Rangers.

Presa din Spania menționează că Hagi jr. este urmărit de mai mult timp de clubul andaluz, iar interesul a crescut în ultima vreme, având în vedere neînțelegerile dintre jucător și clubul belgian, precum și vârsta mijlocașului ofensiv (21 ani).

Cotidianul AS scrie că legătura dintre Sevilla și numele lui Ianis Hagi s-a făcut și vara trecută, iar tatăl fotbalistului, Gheorghe Hagi, fost jucător la Real Madrid și FC Barcelona, a fost de părere că Sevilla ar fi o oportunitate pentru fiul său.

Publicația remarcă și saltul calitativ al lui Ianis Hagi din ultimii ani, de la echipele naționale de juniori la prima reprezentativă, jocul său bun cu ambele picioare, viziunea de joc care fac din el un candidat pentru liga spaniolă.

În acest sezon, Ianis Hagi a avut dificultăți în a se adapta la Genk, iar în ianuarie a fost cedat la Rangers, unde a primit mai multă încredere și evoluțiile sale au fost pe un trend ascendent. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2528 secunde