Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, prima victorie la Turneul Campionilor

198
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, prima victorie la Turneul Campionilor - horiatecau-1573677119.jpg

Articole de la același autor

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au avut parte de un meci dramatic în "Grupa Max Mirnîi" a Turneului Campionilor, competiție care are loc, în această perioadă, la Londra. 


Perechea româno-olandeză a jucat, ieri, în compania columbienilor Juan-Sebastian Cabal și Robert Farah, cel mai bun dublu al lumii la această oră. După ce, în partida inaugurală, au cedat în fața germanilor Krawietz și Mies, Tecău și Rojer au luptat până la capăt împotriva sud-americanilor și au avut câștig de cauză. 


Tenismenul constănțean și partenerul său și-au adjudecat primul set, scor 6-2, însă columbienii s-au impus în cel de-al doilea parțial cu 7-5 și au dus meciul în super tie-break. Acolo, Tecău și Rojer au fost mai lucizi și s-au impus cu 10-8, reușind astfel să își treacă în cont prima victorie la Turneul Campionilor. 


Perechea româno-olandeză se află în acest moment pe locul al treilea în grupă și mai are de disputat o singură partidă, împotriva francezilor Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut. 


În urma înfrângerii suferite, Cabal și Farah sunt eliminați matematic de la Turneul Campionilor, chiar dacă mai au un meci de disputat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6144 secunde