Horia Tecău, în sferturi la dublu masculin și mixt, la US Open

125
Horia Tecău, în sferturi la dublu masculin și mixt, la US Open - horiatecau-1504541229.jpg

Articole de la același autor

Perechea formată din românul Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în sferturile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, după ce a dispus cu 6-4, 6-3 de cuplul Ivan Dodig (Croația)/Marcel Granollers (Spania), la arenele Flushing Meadows din New York, într-un meci din turul al treilea. 


Perechea româno-olandeză și-a asigurat un cec de 82.000 de dolari și 360 de puncte ATP. În sferturi, cei doi tenismeni vor juca în compania învingătorilor dintre Jamie Murray (Marea Britanie)/Bruno Soares (Brazilia) și Robert Lindstedt (Suedia)/Jordan Thompson (Australia). 


De asemenea, constănțeanul a acces și în sferturile de finală ale probei de dublu mixt, acolo unde face pereche cu Coco Vandeweghe (SUA), după ce a trecut cu 6-4, 6-3 de cuplul Nenad Zimonjic (Serbia)/Yung-Jan Chan (Taiwan). Următorii adversari pentru cuplul româno-american vor fi Timea Babos (Ungaria) și Bruno Soares (Brazilia), favoriții numărul 4. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Septembrie 2017
Stire din Sport : Veștile zilei din tenis
Pagina a fost generata in 0.5868 secunde