Horia Tecău, amintiri superbe de la Rio

225
Horia Tecău, amintiri superbe de la Rio - horia2-1589553073.jpg

Articole recomandate

Horia Tecău se află în pauză competițională, din cauza pandemiei de coronavirus, însă constănțeanul profită de această perioadă pentru a-și aminti de momentele minunate pe care le-a trăit în cariera sa.

Tenismenul de la malul mării a povestit, pentru un site de specialitate, cum a trăit finala de dublu de la Jocurile Olimpice din 2016, care a avut loc în Brazilia, la Rio de Janeiro. Tecău recunoaște că, la începutul competiției, visa la acel moment, dar nu credea că visul său poate deveni realitate.

Constănțeanul recunoaște faptul că, alături de partenerul său de dublu din acea vreme, Florin Mergea, a luptat pentru fiecare punct, iar la finalul meciului a fost mulțumit, chiar dacă pierduse partida.

"În finala de la Rio, fiecare game a fost o luptă. Au fost raliuri lungi, veniri la fileu, loburi. Am pierdut meciul, dar a fost o luptă până în ultima clipă și am ieșit din meciul acela știind că am dat tot. Fiecare picătură de transpirație și centimetru de mușchi. Și de aceea suntem împăcați cu rezultatul și cu experiența", a declarat Horia Tecău.

Tecău și Mergea au pierdut atunci marea finală în fața dublului spaniol Rafael Nadal / Feliciano Lopez. Ibericii s-au impus în trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-4. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3267 secunde